HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI

e-Posta Yazdır PDF

Belediyemizin Haziran ayı olağan meclis toplantısı bugün yapılan tek oturumla tamamlandı.
Belediye Başkanı Nuri Tekin'in başkanlığında yapılan toplantıda gündemde yer alan tek madde, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından Belediyemize tahsis edilen yol süpürme aracının kamu hizmetine tahsisi" oybirliğiyle kabul edildi.
Toplantıdan önce kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Nuri Tekin, Şırnak'ta helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askerimize, Diyarbakır'da teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 3 askerimize ve Gelik'teki maden kazasında hayatlarını kaybeden 2 maden şehidimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diledi. Başkan Tekin, bu üzücü olaylardan dolayı bu hafta sonu Ramazan Şenliklerı kapsamındaki eğlence programlarının yapılmayacağını bildirdi. Belediye Başkanımız Nuri Tekin, konuşmasını herkese "hayırlı ramazanlar" dileyerek tamamladı.