BATURKENT SİTESİ'NDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

e-Posta Yazdır PDF

Belediyemizin Karşıyaka Mahallesi Baturkent Sitesi'nde yol bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Nuri Tekin, zemininin gevşek olmasından dolayı Baturkent Sitesi'nde yol yapım çalışmasına ancak başlayabildiklerini belirterek, "Baturkent Sitesi'nde bakım ve onarımını yaptığımız yolun zeminini iyice sağlamlaştırdıktan sonra çalışmalara başlayabildik. Biz hizmetlerimizin kalıcı olmasına büyük önem veriyoruz. Onun için, bazen çalışmalar uzun sürebilir, hizmetlerde gecikme olabilir. Bu da, hizmetin kalıcı olmasına önem vermemizden kaynaklanıyor. Eğer, bozuk olan yolun zemini ve altyapısı sağlam değilse, yapıldığında tekrar bozulma ihtimali var ise, biz önce zemini ve altyapıyı sağlamlaştırıyoruz. Sağlamlaştırılan zemin üzerine de kalıcı bir çalışma yapıyoruz." dedi.